ما را دنبال کنید

جستجوگر

موضوعات

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 15
  • بازديد ديروز : 0
  • بازديد کننده امروز : 10
  • بازديد کننده ديروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 41
  • بازديد ماه : 89
  • بازديد سال : 345
  • بازديد کلي : 1,008
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.145.189.17
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

بهای موفقیت!

«کرایسلر»یکی از موسیقی دانان بزرگ٬پس از اجرای یک برنامه برجسته تکنوازی٬مخاطب یکی از حضار قرار گرفت:

- آقای کرایسلر!حاضر بودم نیمی از زندگیم را بدهم تا بتوانم مثل شما ویولن بزنم.


کرایسلر پاسخ داد:«من هم دقیقا همین کار را کردم.»


 


اگر چه یک شبه به موفقیت رسیدم؛اما همین یک شب٬سی سال به درازا کشید!


                                                        ری کراک


                                                 (بنیان گذار رستوران های زنجیره ای مک دونالدز)


 

iPhone 5

همان طور که انتظار میرفت آیفون ۵ روز چهارشنبه 12 سپتامبر رسما معرفی شد. این محصول جدید اپل دارای بدنه ای از جنس آلومینیوم و شیشه می باشد. طبق گفته اپل این باریک ترین تلفن هوشمندی است که تاکنون اپل ساخته است و ۱۸ درصد باریک تر از آیفون ۴ اس می باشد.

اپل دلیل اینکه این اسمارت فون را با این سایز طراحی و ساخته است، دستان کاربران اعلام می کند و می گوید به این دلیل آیفون ۵ در این سایز طراحی شده چون در بهترین حالت در دستان کاربران قرار می گیرد. در این نسخه از آیفون، کاربر می تواند تا ۵ ردیف آیکون به آن اضافه نماید. نرم افزار آنها آپدیت شده و هم اکنون می توان تعداد بیشتری ایمیل در Mail و تعداد بیشتری رویداد در Calendar دید.

آیفون ۵ زیباترین گجتی است که ما تاکنون ساخته ایم. این ها گفته های فیلیپ شیلر نایب رییس ارشد بازاریابی جهانی اپل است. ما کلی تکنولوژی پیشرفته و خلاقیت را درون یک گجت نازک و سبک جای داده ایم، و فکر می کنیم که مصرف کنندگان عاشق آن شوند.

iPhone 5 قیمت

ویژگی های کلی آیفون 5 به شرح زیر میباشد :

صفحه نمایش :

صفحه نمایش رتینا ی آیفون ۴ اس به اندازه کافی عالی بود، اما صفحه رتینا ۴ اینچی آیفون ۵ با تعداد پیکسل بیشتر حتی آن را بهتر هم کرده است. با افزایش ارتفاع و بدون ایجاد تغییر در پهنای گوشی، استفاده از آیفون ۵ با یک دست همانند گذشته آسان است، ضمن آنکه می توانید از اپلیکشن های جدیدی که برای بهبود صفحه نمایش اضافه شده، ویدئو اچ دی وایداسکرین، تقویم کامل پنج روزه و وب گردی راحت تر لذت ببرید.

پردازنده :

اپل یک تراشه کاملاً جدید A6 طراحی کرده تا علاوه بر به حداکثر رساندن عملکرد و کارایی از تمام ویژگی های فوق العاده در آیفون ۵ از جمله صفحه رتینا ۴ اینچی پشتیبانی کند. عملکرد سی پی یو و گرافیک در آیفون ۵ دو برابر شده است، و شما می توانید همه کار از جمله اجرای اپلیکیشن ها، بارگذاری صفحات وب و دانلود فایل های ایمیل را به سرعت تمام انجام دهید.

دوربین :

می توان گفت دوربین ۸ مگاپیکسلی iSight محبوب ترین در جهان است و در آیفون ۵ این دوربین بهتر هم شده است. دوربین جدید کاملا از نو طراحی شده و عملکرد آن مطلوب تر است، و با تمام این اوصاف حتی ۲۵ درصد هم کوچک تر از دوربین آیفون ۴ اس است. دوربین جدید iSight در آیفون ۵ دارای کاور لنز کریستال یاقوت است که نازک تر و با دوام تر از شیشه استاندارد بوده و قابلیت ارائه تصاویری بسیار شفاف را دارد. ویژگی جدید پانوراما به شما اجازه می دهد با تنها حرکت دادن دوربین در یک منظره تصاویر پانورامایی با کیفیت ۲۸ مگاپیکسل بگیرید که همه را انگشت به دهان کند. ویژگی های جدید دیگری نیز به دوربین اضافه شده که از جمله آنها می توان به پایدارسازی بهبود داده شده، قابلیت تشخیص همزمان ۱۰ چهره در یک تصویر و امکان گرفتن عکس های ثابت در حین فیلمبرداری اشاره کرد. دوربین جلویی اچ دی فیس تایم تماس های تصویری را بسیار واضح ساخته و همچنین می تواند برای ضبط ویدئو های اچ دی ۷۲۰p مورد استفاده قرار گیرد. همچنین با استفاده از iCloud می توانید عکس های خود را با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید.

وایرلس :

آیفون ۵ از استانداردهای وایرلس فوق سریع LTE و DC-HSDPA پشتیبانی می کند، بنابراین کاربران می توانند سریع تر در اینترنت جستجو و دانلود کرده یا به تماشای فیلم های آنلاین بپردازند. ضمن اینکه اپل از استاندارد وای فای ۸۰۲٫۱۱n دو بانده برای سرعت تا ۱۵۰Mbps هم پشتیبانی می کند که البته این ویژگی بایستی به طور جداگانه خریداری شود.

کانکتور :

آیفون ۵ دارای کانکتور جدیدی با نام تجاری Lightning است که کوچک تر، هوشمند تر و با دوام تر از کانکتور قبلی است. کانکتور تمام دیجتال لایتنینگ دارای یک اینترفیس تطبیقی است که فقط از سیگنال هایی استفاده می کند که هر اکسسوری یا لوازم جانبی نیاز دارد.

سیستم عامل :

در آیفون ۵ از آی او اس ۶ استفاده شده، پیشرفته ترین سیستم عامل تلفن همراه در جهان با بیش از ۲۰۰ ویژگی جدید. نقشه های جدید طراحی شده توسط اپل، برنامه های مکمل فیس بوک برای تماس ها و تقویم یا قابلیت ارسال مستقیم از مرکز اطلاعیه ها، پس بوک، سیری با ویژگی های جدید شامل پشتیبانی از زبان های بیشتر، دسترسی آسان به نتایج مسابقات ورزشی، فهرست فیلم های سینمایی و رستوران ها و … از جمله این موارد هستند.

قیمت آیفون 5 نسخه 16 گیگابایتی در سایت رسمی اپل : 199 دلار

قیمت آیفون 5 نسخه 32 گیگابایتی در سایت رسمی اپل : 299 دلار

قیمت آیفون 5 نسخه 64 گیگابایتی در سایت رسمی اپل : 399 دلار

iPhone 5 مشخصات

• طراحی و ساخت
Xperia Sola از نظر اندازه بسیار جمع و جور است. اگرچه بدنه این گوشی از پلاستیک ساخته شده، اما بسیار مقاوم و در عین حال سبک است. همچنین به دلیل ابعاد کوچک این گوشی، می‌توان به راحتی توسط یک دست با آن کار کرد. قاب پشتی Xperia Sola از جنس پلاستیک مات ساخته شده است و به همین دلیل مقاومت بالایی در برابر به جای ماندن اثر انگشت دارد. در قسمت جلوی این گوشی، صفحه نمایش 3.7 اینچی آن قرار دارد و بر روی این صفحه نیز برای محافظت بیشتر، از یک شیشه ضد خش استفاده شده است. در پایین صفحه نمایش سه دکمه لمسی برای دستیابی به قسمت‌های مختلف گوشی به چشم می‌خورند و در قسمت بالای آن نیز سنسور مجاورت و یک نشانگر شارژ/هشدار قرار دارد که متناسب با میزان شارژ باتری به رنگ‌های قرمز یا سبز در می‌آید و در صورت وجود هشدار جدید نیز، چشمک می‌زند. در لبه سمت چپ Xperia Sola تنها کلید پاور قرار دارد و در لبه سمت راست آن پورت MicroUSB، کلید کنترل صدا و کلید شاتر دوربین همگی در کنار هم قرار گرفته‌اند. خروجی هدفون 3.5 میلی متری نیز در لبه بالایی این گوشی قرار گرفته است و میکروفون اصلی آن در لبه پایینی تعبیه شده است. در میان قاب پلاستیکی پشت این گوشی نیز یک دوربین 5 مگاپیکسلی، فلاش LED و همچنین بلندگو به چشم می‌خورند.

• صفحه نمایش
صفحه نمایش 3.7 اینچی Xperia Sola، رزولوشن 854×480 پیکسل و تراکم پیکسلی برابر با 265 پیکسل در هر اینچ را داراست و به همین دلیل می‌توان تصاویری با کیفیت و شفاف را از این صفحه نمایش انتظار داشت. همچنین به کار گیری فناوری نام آشنای تصویری "براویا" بر روی این گوشی موجب جلوه زیبای رنگ‌ها و وضوح تصویری بالای آن می‌شود. زوایای دید این صفحه نمایش نیز بسیار مناسب است و به دلیل میزان روشنایی نسبتا بالای آن، در زیر نور مستقیم آفتاب هم تصاویر به خوبی قابل مشاهده هستند.

Xperia Sola اولین گوشی کمپانی سونی است که در آن از فناوری جدید لمس شناور استفاده می‌شود. در این نوآوری جدید، فناوری‌های به کار رفته در صفحات لمسی خازنی و چند لمسی خازنی با یکدیگر ادغام شده و قابلیت جدیدی با نام لمس شناور به وجود می‌آید. صفحات نمایش دارای این فناوری قادر خواهند بود انگشت را از فاصله 20 میلی متری تشخیص دهند و به همین دلیل در بسیاری از مواقع دیگر نیازی به لمس کردن صفحه نخواهد بود.

• سخت افزار
Xperia Sola دارای امکانات سخت افزاری مناسبی است. در قلب تپنده این گوشی یک پردازنده دو هسته ای یک گیگاهرتزی قرار دارد و میزان حافظه RAM آن 512 مگابایت است. این میزان قدرت پردازشی موجب عملکرد روان و سریع این گوشی در حین انجام هر کاری می‌شود. Xperia Sola دارای 8 گیگابایت حافظه داخلی است که تنها 5 گیگابایت آن در اختیار کاربر قرار دارد. همچنین به دلیل پشتیبانی از شیار کارت حافظه MicroSD امکان ارتقا حافظه آن تا 32 گیگابایت وجود دارد.
Xperia Sola دارای چیپ NFC است و با به‌کارگیری این قابلیت قادر است با تگ‌های هوشمند NFC ارتباط برقرار کرده و از این طریق برنامه های مختلفی را اجرا کرده یا تنظیمات مختلف را تغییر دهد.

• نرم افزار
سیستم عامل به کار گرفته شده بر روی این گوشی نسخه 2.3 یا نان زنجبیلی اندروید است و به زودی امکان ارتقا آن به نسخه 4.0 این سیستم عامل نیز وجود خواهد داشت. اضافه شدن رابط کاربری انحصاری سونی در کنار رابط کاربری استاندارد اندروید موجب هر چه بهتر و لذت بخش تر شدن تجربه کار با این گوشی می‌شود. به دلیل امکانات سخت افزاری مناسب این گوشی حرکت بین قسمت‌های مختلف رابط کاربری آن بسیار روان صورت می‌گیرد. به لطف وجود سیستم عامل اندروید، امکان شخصی سازی قسمت‌های مختلف رابط کاربری نظیر اضافه کردن ویجت ها، استفاده از تصاویر پس زمینه ثابت و متحرک و تغییر چیدمان صفحات وجود دارد و سونی نیز تعدادی از ویجت های محبوب خود را برای روی این دستگاه ارائه کرده است.
استفاده از کیبورد مجازی این گوشی به دلیل قرار گیری مناسب کلیدها بسیار راحت است و امکان اشتباه در هنگام تایپ کردن بسیار کاهش می‌یابد. 
Xperia Sola قابلیت پخش انواع متنوعی از فایل‌های چند رسانه ای را دارد. به لطف به‌کارگیری موتور پردازش تصویر براویا، تماشای ویدیو های HD به سادگی بر روی این گوشی امکان پذیر است و قابلیت تقویت صدای XLoud نیز موجب پخش صدایی بسیار شفاف و رسا از بلندگوی این گوشی می‌شود.
ارتباط با دنیای اینترنت بر روی Xperia Sola توسط امکانات ارتباطی Wi-Fi، 3G و GPRS با سرعت بالا امکان پذیر است. این مرورگر علاوه بر پشتیبانی از چندین پنجره و همچنین حرکات مالتی تاچ، سازگاری کاملی با Flash دارد و به همین دلیل نمایش ویدیو های آنلاین با کیفیت HD را بدون کندی یا مشکل میسر می‌سازد.

• دوربین 
دوربین 5 مگاپیکسلی این گوشی قادر است عکس‌هایی با رزولوشن 2592×1944 پیکسل را ثبت نماید. از جمله قابلیت‌های این دوربین می‌توان به فوکوس خودکار، تشخیص لبخند، ثبت محل وقوع عکس و فناوری لرزش گیر تصویر اشاره کرد. با استفاده از کلید شاتر سخت افزاری می‌توان به سرعت دوربین را فعال کرده و شروع به عکاسی یا فیلم برداری نمود. به طور کلی می‌توان گفت که کیفیت عکس‌های گرفته شده با این دوربین در سطح متوسط و قابل قبولی قرار دارند و رنگ‌ها دقیق و جزئیات بسیار واضح هستند. به علاوه این دوربین قادر است با کیفیت HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم برداری کند. کیفیت فیلم‌های گرفته شده نیز همانند عکس‌ها در سطح خوبی قرار دارد و میزان وضوح جزئیات و غلظت رنگ‌ها در آن‌ها بالاست.

• باتری
باتری لیتیوم یونی 1320 میلی آمپری استفاده شده در این گوشی قابلیت ذخیره انرژی جهت بیش از 6 ساعت مکالمه ممتد و یا بیش از 470 ساعت در حالت آماده باش را به ما می‌دهد.

• نتیجه گیری
به طور کلی می‌توان گفت که Xperia Sola یک گوشی اندرویدی جمع و جور اما کارآمد است که امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسبی دارد. از جمله رقبای Xperia Sola می‌توان به HTC One V اشاره کرد که بر خلاف این گوشی دارای یک پردازنده تک هسته ای است اما از نسخه Ice-Cream Sandwich اندروید بهره می‌برد و از نظر ظاهری نیز زیبا تر است. گوشی Galaxy S Advance نیز از رقبای دیگر Xperia Sola است که از نظر قدرت پردازشی با آن مشابه است ولی یک صفحه نمایش بزرگ‌تر و با کیفیت Super AMOLED دارد. اگر شما هم به دنبال یک گوشی اندرویدی مناسب و نه چندان گران قیمت هستید، Sony Xperia Sola را به شما پیشنهاد می‌دهیم.


پردازنده قدرتمند دو هسته ای
صفحه نمایش 3.7 اینچی با فناوری لمس شناور
تراکم پیکسلی بالای صفحه نمایش
موتور پردازش تصویر براویا
قابلیت فیلم برداری به صورت HD
پشتیبانی از NFC
قابلیت DLNA
پشتیبانی از Adobe Flash


عملکرد متوسط صفحه نمایش در زوایای مختلف
باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر

از لحاظ طراحی، گوشی لبه‌های نسبتا تیزی دارد. Xperia S جز گوشی‌های بسیار سبک محسوب نمی‌شود ولی وزن 144 گرمی آن، وزن بسیار مناسبی است. (تقریبا هم وزن گوشی iPhone 4S است با وجود اینکه iPhone 4S در کل خیلی گوشی کوچکتری است) پشت گوشی یک حالت انحنا دارد که در کف دست فرو رفته و در دست گرفتن آن را بسیار لذت بخش می‌کند و همچنین بدنه پلاستیکی مات آن اثر انگشت را اصلا نشان نمی‌دهد به همین دلیل، گوشی همیشه ظاهر تمیز خود را حفظ می‌کند.

Xperia S از همان طراحی کشیده استفاده شده در گوشی Arc بهره می‌برد که به کاربران کمک می‌کند حتی با وجود صفحه نمایش بزرگ 4.3 اینچی آن، به راحتی و با یک دست با گوشی کار کنند. در زیر صفحه نمایش سه نقطه وجود دارند که در حقیقت همان سه کلید لمسی خازنی کنترلی می‌باشند و آیکون هر کدام در زیر آن بر روی نوار اکرلیکی نشان داده شده است. شاید یکی از تنها مشکلات گوشی Xperia S همین کلیدهای خازنی باشند که خیلی خوب تعبیه نشده بوده و لمس کردن آن‌ها خیلی بازخورد خوبی ندارد.

شکی در آن نیست که نوار اکرلیکی موجود در پایین گوشی بسیار زیبا بوده و یک ظاهر شیک و خاصی به گوشی داده است. البته لازم است بدانید که این نوار تنها جنبه تزئینی نداشته و آنتن اصلی گوشی در آن قرار دارد و طبق ادعای Sony وجود آنتن گوشی در این نوار اکرلیکی، باعث افزایش کیفیت آنتن دهی گوشی خواهد شد.

Xperia S دارای صفحه نمایشی بینظیر 4.3 اینچی با رزلوشن 1280x720 و موتور Moblie Bravia است. رنگ‌های تولید شده بی نهایت زنده و طبیعی هستند و زاویه دید به حدی بالاست که تا 170 درجه تغییر زاویه، هیچگونه تغییری در کیفیت تصویر مشاهده نخواهید کرد. موتور Mobile Bravia که تنها هنگام تماشای فایل‌های ویدئویی فعال می‌شود، کیفیت رنگ و کنتراست تصویر را بهبود می‌بخشد. روشنایی صفحه نمایش بسیار زیاد و خوب بوده و ما هیچگونه مشکلی در کار کردن با گوشی در محیط‌های خارجی و زیر نور آفتاب نداشتم بجز حالتی که نور خورشید مستقیما بر روی صفحه نمایش بود و خوب این امری عادیست.

حتی با وجود اینکه بر روی گوشی‌های دیگری نیز صفحه‌های نمایش HD دیده بودیم، Xperia S به دلیل داشتن صفحه نمایشی کوچکتر از آن ها، تراکم پیکسلی بسیار بیشتری را ارائه می‌کند. برای مثال گوشی‌های Samsung Galaxy Nexus و HTC One X به ترتیب دارای صفحات نمایش 4.65 و 4.7 اینچی هستند. به همین دلیل تراکم پیکسلی تولید شده توسط آن ها، کمتر از گوشی Xperia S است. در مجموع، Xperia S یکی از بهترین، شارپ ترین و با کیفیت ترین صفحات نمایش موجود بر روی گوشی‌های موبایل را دارد.

بر خلاف بسیاری از گوشی‌های دیگر، پورت‌های موجود بر روی Xperia S توسط درپوش پوشیده شده است، به همین دلیل بدنه گوشی فوق العاده زیبا و یک دست است.

در سمت راست گوشی به ترتیب از بالا به پایین پورت micro HDMI، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا و کلید شاتر دوربین وجود دارد. در سمت چپ گوشی شیار micro USB گوشی وجود دارد و در بالای گوشی کلید پاور و ورودی هدفون 3.5 میلیمتری قرار دارد.

یکی از بهترین قابلیت‌های خاص گوشی Xperia S که تقریبا روی هیچ گوشی دیگری ندیده بودیم، امکان عکس برداری حتی هنگامی که گوشی در حالت Stand by است، می‌باشد. این قابلیت به این صورت است که هنگامی که گوشی قفل است، با فشار دادن کلید سخت افزاری شاتر گوشی، در کمتر از دو ثانیه می‌توانید عکس بگیرید و این قابلیت واقعا عالی و کاربردی است.

رابط کاربری جدید استفاده شده بر روی خانواده گوشی‌های Xperia که سونی آن را UXP NXT می‌نامد (به معنی تجربه کاری جدید)، بسیار زیبا و روان است. رنگ بندی و تم کلی محیط کاربری بسیار شبیه اندروید 4.0 است بطوریکه در نگاه اول زیاد به چشم نمی‌خورد که این گوشی از اندروید 2.3.7 استفاده می‌کند. این رابط کاربری بطور پیش فرض دارای ویجت‌های بسیاری است و تقریبا تمام نیازهای کاربران را می‌تواند برطرف کند. ولی در مجموع ظاهر رابط کاربری نسبت به نسخه‌های پیشین موجود بر روی گوشی‌های قدیمی تر، مثل Xperia Arc، تغییر زیادی نداشته است.

مانند اکثر گوشی‌های سونی (سونی اریکسون)، Xperia S نیز بطور پیش فرض کاملا از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

لازم به ذکر است که سونی وعده داده است که آپدیت اندروید 4.0 برای این گوشی به زودی و در ماه‌های آینده منتشر خواهد شد.

با توجه به پردازنده بسیار قدرتمند دو هسته‌ای Xperia S، اصلا جای تعجب نبود که مرورگری اینترنت با آن، فوق العاده روان و بی نقص باشد. صفحات به سرعت باز شده و مرورگری بسیار روان است. در ضمن این گوشی بطور پیش فرض دارای Adobe Flash Player نسخه 11 است. یکی از نکته‌های اصلی که به مرورگری بی نقص این گوشی کمک کرده است، صفحه نمایش HD این گوشی است که حتی اگر بر روی متون حداکثر زوم ممکنه را انجام دهید، باز هم بسیار خوانا و بدون هیچگونه شکستگی هستند.

Xperia S یکی از معدود گوشی‌های اندرویدی است که دارای چیپ NFC است. این بدین معنی است که گوشی می‌تواند با سایر گوشی‌ها و کلا لوازمی که دارای چیپ NFC هستند برای تبادل اطلاعات، ارتباط از فاصله نزدیک برقرار کند.

از نقاط قوت دیگر گوشی Xperia S، بلندگوی بسیار قوی و با کیفیت آن است. این بلندگوی قوی، کمک بزرگی در لذت گوش کردن به موسیقی و تماشای ویدئو کرده است. همچنین تکنولوژی xLOUD استفاده در این گوشی، میزان صدای باس (Bass) را افزایش داده که این لذت را دو چندان می‌کند. در مورد ویدئو پلیر این گوشی نیز هیچ ایرادی نمی‌توانیم بگیریم. به راحتی می‌تواند ویدئوهای Full HD 1080p را پخش کرده و از فرمت‌های DivX و Xvid نیز پشتیبانی می‌کند.

بهترین قسمت دوربین 12 مگاپیکسلی این گوشی با سنسور Exmor R CMOS، سرعت فوق العاده بالای آن است. اگر گزینه Launch and capture را از منوی تنظیمات فعال کنید، همانطور که پیشتر گفتیم حتی در حالتی که گوشی قفل است می‌توان با فشار دادن کلید سخت افزاری شاتر، عکس بگیرید. رابط برنامه دوربین Xperia S بسیار شبیه رابط موجود در گوشی‌های قبلی مثل Xperia Arc است. عکس‌های گرفته با دوربین این گوشی بسیار شارپ بوده و رنگ‌های تولید شده بسیار زنده هستند. همچنین نویز تصویر بسیار کم و فلاش قدرتمند آن کمک بسیاری در بهبود عکس‌های گرفته شده در فضاهای تاریک می‌کند.

Xperia S از نسل جدید باتری‌های لیتیوم-پلیمری استفاده می‌کند که دو برابر سریعتر از باتری‌های قبلی شارژ می‌شوند. یعنی اگر باتری 1750 میلی آمپری این گوشی را تنها ده دقیقه شارژ کنید، می‌توانید بیش از یک ساعت از آن استفاده کنید! از لحاظ طول عمر، باتری این گوشی همانند اکثر گوشی‌های قدرتمند اندرویدی با پردازنده دو هسته‌ای عمر می‌کند.

در نهایت می‌توان گفت که Sony با تولید Xperia S یک شاهکار خلق کرد. از طراحی زیبا و خاص آن با نوار اکرلیکی گرفته تا دوربین سریع و صفحه نمایش فوق العاده آن، Xperia S یک شروع قوی برای کمپانی سونی بعد از جدا شدن از اریکسون است. شاید تنها تعداد انگشت شماری از گوشی‌های دیگر موجود در بازار توان رقابت با گوشی Xperia S را دارند. تنها نقطه ضعف اصلی این گوشی عدم وجود اندروید 4.0 بطور پیش فرض بر روی آن است ولی خوشبختانه این مشکل به زودی با انتشار آپدیت ساندویچ بستنی توسط سونی حل خواهد شد. اگر دنبال بهترین گوشی اندرویدی موجود در بازار هستید، Sony Xperia S را می‌توانیم به راحتی به شما پیشنهاد کنیم.


طراحی فوق العاده زیبا، باریک و سبک
صفحه نمایش فوق العاده 4.3 اینچی با رزلوشن HD و زاویه دید بسیار بالا
پردازنده قدرتمند دو هسته ای 1.5 گیگاهرتزی به همراه یک گیگابایت حافظه RAM
دوربین 12 مگاپیکسلی با سنسور Exmor و قابلیت فیلمبرداری Full HD 1080p
دوربین جلویی 1.3 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری HD 720p
امکان عکاسی سریع با فشار کلید شاتر
قابلیت NFC
خروجی HDMI
کیفیت مکالمه بسیار خوب
بلندگوی با کیفیت
پشتیبانی از DLNA


باتری غیر قابل تعویض
عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی

یکی دیگر از گوشی‌های خانواده Lumia از کمپانی معتبر نوکیا با مدل 820 توسط این کمپانی معرفی گردید. این گوشی که در واقع یک مدل پایین‌تر از لومیا 920 است، دارای یک صفحه نمایش 4.3 اینچی AMOLED با دقت 800×480 می‌باشد که به تکنولوژی ClearBlack نیز مجهز است. همانند لومیا 920، این گوشی نیز از تکنولوژی‌ Super Sensitive Touch بهره می‌برد. طراحی این گوشی کمی متفاوت‌تر از گوشی‌های دیگر خانواده لومیا است به طوری که لبه‌ها کمی انحنا داشته و صفحه نمایش آن کاملا تخت است. از لحاظ سخت افزار داخلی، هیچ تفاوتی بین لومیا 820 و لومیا 920 وجود ندارد. یعنی مغز متفکر این گوشی نیز چیپ Snapdragon S4 است که پردازنده دو هسته ای 1.5 گیگاهرتزی Krait و پردازشگر گرافیکی Adreno 225 را پشتیبانی می‌کند. در ضمن Lumia 820 دارای یک گیگابایت حافظه RAM است. تنها تفاوت مربوط به باتری آن‌ها می‌شود که بر خلاف لومیا 920 که دارای یک باتری 2000 میلی آمپری است، لومیا 820 از یک باتری ضعیف‌تر 1650 میلی آمپری استفاده می‌کند. سیستم عامل این گوشی همان‌طور که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، نسخه 8 از سیستم عامل ویندوزفون است. در مورد این سیستم عامل ساخت کمپانی مایکروسافت هنوز نکات زیادی را نمی‌توان گفت، چرا که هنوز به بازار عرضه نگردیده است، اما تجربه کار با ویندوزفون 7.5 برای کاربران آن تجربه مثبت و لذت بخشی بود و به نظر نمی‌رسد که مایکروسافت در نسخه جدید خود کمتر از قبل رضایت کاربران را برآورده نماید. متاسفانه دوربین لومیا 820 از تکنولوژی PureView بهره نمی‌برد ولی دوربین 8 مگاپیکسلی آن دارای لنز کارل زایس است که این کمپانی آلمانی قبلا امتحان خود را در زمینه تولید لنز برای دوربین تلفن‌های همراه پس داده است. لومیا 820 در چند رنگ قرمز، زرد، سفید، مشکی، خاکستری، آبی و بنفش وارد بازار خواهد شد. با توجه به محبوبیت مدل‌های پیشین خانواده Lumia از این کمپانی فنلاندی، پیش بینی می‌شود شاهد استقبال خوبی از این دو مدل یعنی لومیا 920 و لومیا 820 نیز باشیم.


Lumia 920 دارای یک صفحه نمایش انحنا دار 4.5 اینچی با دقت 1280×720 است که به تکنولوژی جدید نوکیا یعنی PureMotionHD+ نیز مجهز شده است. پنل LCD به کار رفته در این گوشی، طبق ادعای نوکیا 25 درصد روشن‌تر از پنل های LCD دیگر موجود در بازار است. این صفحه نمایش دارای تکنولوژی جدیدی به نام Super Sensitive Touch است که به کاربران این امکان را می‌دهد که بتوانند با گوشی خود حتی با دستکش نیز کار کنند. همچنین این صفحه نمایش قادر است 16 میلیون رنگ را نمایش دهد.
مغز متفکر این گوشی چیپ Snapdragon S4 است که پردازنده دو هسته ای 1.5 گیگاهرتزی Krait و پردازشگر گرافیکی Adreno 225 را پشتیبانی می‌کند. در ضمن Lumia 920 دارای یک گیگابایت حافظه RAM است. این قدرت پردازشی باعث می‌گردد که این گوشی تمامی دستورات کاربر را به راحتی هر چه تمام‌تر اجرا نماید. حافظه داخلی این گوشی نیز 32 گیگابایت است که البته با توجه به عدم پشتیبانی این گوشی از کارت حافظه جانبی، باید به همین 32 گیگابایت قناعت نمود.
سیستم عامل این گوشی همان طور که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، نسخه 8 از سیستم عامل ویندوزفون می‌باشد. در مورد این سیستم عامل ساخت کمپانی مایکروسافت هنوز نکات زیادی را نمی‌توان گفت، چرا که هنوز به بازار عرضه نگردیده است، اما تجربه کار با ویندوزفون 7.5 برای کاربران آن تجربه مثبت و لذت بخشی بود و به نظر نمی‌رسد که مایکروسافت در نسخه جدید خود کمتر از قبل رضایت کاربران را برآورده نماید. بنابراین، تا زمان معرفی رسمی این سیستم عامل، نمی‌توان به طور قطع در مورد نحوه عملکرد نرم افزاری لومیا 920 نظر داد. پس نقد نرم افزاری گوشی را موکول می‌کنیم به بعد از معرفی ویندوز فون 8 توسط مایکروسافت.
اما این گوشی اولین عضو خانواده لومیا خواهد بود که از تکنولوژی PureView در دوربین خود بهره می‌برد. درست است که سنسور دوربین این گوشی همانند گوشی 808، سنسوری 41 مگاپیکسلی نبوده و تنها 8 مگاپیکسل است ولی طبق ادعای کمپانی نوکیا، این سنسور بسیار بهتر و بهینه تر از سنسورهای 8 مگاپیکسلی موجود بر روی گوشی‌های دیگر است. به علاوه این دوربین به یک فلاش LED نیز مجهز بوده و می‌تواند با کیفیت Full HD 1080p فیلم‌برداری کند.
این گوشی از تنوع بسیار خوبی جهت اتصال به دنیای اینترنت برخوردار است که به نظر می‌رسد با توجه به صفحه نمایش بزرگ و سیستم عامل آن، مرورگری اینترنت در آن به بهترین و لذت بخش ترین حالت انجام پذیرد.
طبق اعلام نوکیا، باتری موجود بر روی این گوشی یک باتری 2000 میلی آمپر-ساعتی از نوع لیتیوم یونی است که به راحتی بیش از 15 ساعت مکالمه ممتد را پشتیبانی می‌نماید.
و در نهایت آخرین قابلیتی که در مورد این گوشی لازم است به آن اشاره کنیم، کیت داخلی شارژ بی سیم آن است. این گوشی دارای استاندارد Qi بوده و با لوازم جانبی که از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند، هم‌خوانی دارد. لومیا 920 در چهار رنگ سفید، زرد، قرمز و مشکی وارد بازار خواهد شد.
به نظر می‌رسد سری جدید گوشی‌های نوکیا از خانواده لومیا بتوانند یک‌بار دیگر کمپانی نوکیا را احیا نمایند. 


پردازنده دو هسته ای قدرتمند به همراه یک گیگا بایت رم
صفحه نمایش بزرگ 4.5 اینچی
تراکم پیکسلی 332ppi صفحه نمایش
دوربین 8 مگاپیکسلی بسیار با کیفیت
باتری با شارژدهی مناسب
پشتیبانی از 4G
قابلیت NFC
سیستم عامل ویندوز فون 8
وجود کیت داخلی شارژ بی سیم بعنوان لوازم جانبی


وزن زیاد گوشی
فقدان شکاف کارت حافظه جانبی


• طراحی و ساخت
شکیل بهترین واژه ایست که در وصف طراحی این گوشی می‌توان به کار برد. در کل کمپانی LG همواره مقدار زیادی از موفقیت خود را مدیون طراحی‌های زیبا و خاص طراحان خوش ذوقش بوده است. مدل‌هایی مانند Viewty، Chocolate، Prada و یا Cookie در زمان ورودشان به بازار، با طراحی‌های چشم نوازشان شگفتی بسیاری از زیبایی پسندان را برانگیختند و حالا باز هم ال‌جی با طراحی خوب خود، مدل Optimus 4X HD را در بین گوشی‌های زیبای بازار جای داده است. با اینکه طراحی این گوشی شباهت بسیاری با خیلی از گوشی‌های هوشمند امروزی دارد، ولی ظرافت و جنس آن باعث شده از خیلی از رقبایش از نظر طراحی پیشی بگیرد. ظرافتی که شاید بتوان گفت تخصص ال‌جی است و در اکثر گوشی‌های این کمپانی به چشم می‌خورد. با اینکه باتری این مدل قابل تعویض است و برای سیم کارت و کارت حافظه جانبی آن شیار های جداگانه در کنار باتری تعبیه شده است، ولی با این حال به قطر این گوشی نیفزوده است و بسیار باریک است. بی اغراق دو نوار فلزی کار شده در اطراف گوشی زیبایی آن‌را چند برابر کرده است. جنس بافت دار با خطوط موازی قاب پشتی گوشی باعث می‌شود زمانی که گوشی را در دست گرفته‌اید احساس راحتی و امنیت زیادی از جهت لیز خوردن آن از دستتان داشته باشید. کلید پاور گوشی در بالای آن قرار گرفته است. در کنار آن نیز خروجی 3.5 میلی متری هدفون قرار دارد. در سمت چپ گوشی کلیدهای کنترل صدا و در پایین هم درگاه USB جای گرفته‌اند. و در نهایت در پشت آن که دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه فلاش LED و بلندگو و البته یک لوگوی LG جلوه خاصی به گوشی بخشیده است.

• صفحه نمایش
یکی از اصلی‌ترین خصوصیات Optimus 4X HD صفحه نمایش 4.7 اینچی آن است. ال‌جی همواره از صفحه نمایش‌های مناسبی برای گوشی‌های خود استفاده می‌نماید. به هر حال این کمپانی از سردمداران سیستم‌های صوتی و تصویری در بازار لوازم خانگی می‌باشد و تکنولوژی نوا (NOVA) متعلق به این شرکت می‌باشد. این بار با به کار گیری این صفحه نمایش IPS-LCD HD با رزولوشن 1280×720 پیکسل، یکی از بهترین صفحات نمایشی که تا به حال روی گوشی‌های همراه استفاده شده است را معرفی نموده است. به واقع تصاویر در آن شگفت انگیزند. از زوایای مختلف هم که به آن نگاه کنید می‌بینید که عملکرد آن در زاویه بسیار مناسب است و البته در زیر نور خورشید نیز وضوح و روشنایی بسیار خوبی را داراست. در هر صورت در این بخش ال‌جی کاملا قوی عمل کرده و با ارائه این صفحه نمایش در مقابل AMOLED های به کار رفته در گوشی‌های رقیب هیچ کمبودی احساس نمی‌کند.

• نرم افزار
سیستم عامل اندروید نسخه 4 (ساندویچ بستنی) به همراه رابط کاربری آپتیموس 3 به شما توانایی استفاده از تمامی امکانات این گوشی قدرتمند را می‌دهد. رابط کاربری تغییر چندانی نسبت به رابط کاربری ساده اندروید نسخه ساندویچ بستنی نکرده است، فقط تعدادی از آیکون‌ها تغییر یافته و چند ویجت مخصوص خود ال‌جی به آن افزوده شده است. منو های بسیار ساده آن به شما این امکان را می‌دهد که برنامه‌ها را به هر صورت که می‌خواهید شخصی سازی کرده و مرتب نمایید، چه بر اساس حروف الفبا، چه بر اساس تعداد بازدید و یا حتی تعداد قرار گیری آیکون‌ها در منو. باز کردن قفل گوشی هم بسیار ساده و با کشیدن انگشت به هر سمت بر روی صفحه نمایش صورت می‌پذیرد. صفحه کلید طراحی شده برای سیستم عامل اندروید به خودی خود بسیار ساده و کاربردی است. ال‌جی با افزودن یک نوار پیشنهاد جهت حدس زدن کلمه مورد نظر شما، تایپ کردن را برای شما بیش از پیش ساده و لذت بخش نموده است. همین صفحه کلید ساده و کاربردی و به لطف سخت افزار و مرورگر قوی، گشت و گذار در اینترنت را برای شما بسیار خوشایند می‌نماید. ضمنا سیستم آگاه سازی این گوشی هم پیشرفت خوبی داشته است و تماس‌ها و پیامک های ورودی را به خوبی به شما اطلاع می‌دهد. 

• سخت افزار
ال‌جی در این گوشی از چیپ NVidia SoC (System on Chip) Tegra 3 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز استفاده نموده که قدرت پردازش آن‌را بسیار بالا برده است. طراحی منحصر به فرد Tegra 3 شامل یک پردازنده چهار هسته ای به علاوه یک هسته مجزای کم مصرف است. این هسته کم مصرف زمانی فعال می‌شود که Optimus 4X HD در حال انجام کارهای سبک مثل تماشای ویدئو یا مرورگری اینترنت باشد. در این حالت، چهار هسته دیگر غیر فعال می‌شوند و این کار باعث افزایش شارژدهی باتری می‌شود. به محض اینکه محاسبات سنگین‌تر (مثال اجرای بازی‌های سنگین) انجام شوند، Optimus 4X HD به پردازنده چهار هسته ای سوئیچ خواهد کرد. این پردازشگر به قدری قدرتمند است که هیچ‌گونه کاهش سرعتی حتی هنگام اجرای بازی‌های سه بعدی و یا انجام پردازش‌های سنگین، مشاهده نخواهید کرد. به علاوه طراحی این پردازنده به نحویست که گرمای زیادی تولید نکند. حافظه RAM این دستگاه نیز یک گیگابایت است که برای اجرای روان چند برنامه به طور همزمان، بسیار مناسب است. حافظه داخلی این گوشی 16 گیگابایت است که 12 گیگابایت آن در دسترس کاربر قرار دارد. ضمنا از طریق درگاه کارت حافظه، قابلیت پشتیبانی از یک کارت حافظه MicroSD تا 32 گیگابایت نیز فراهم گشته است. در کل این گوشی در بین سریع‌ترین گوشی‌های تولید شده تا به امروز می‌باشد.

• دوربین
در گوشی‌های هوشمند امروزی و زمانی که رقابت بین کمپانی‌ها به اوج خود رسیده است، دوربین 8 مگاپیکسلی کم‌ترین پیش نیاز برای قرار گرفتن در گوی رقابت محسوب می‌گردد. دقت عکس‌های گرفته شده 2448×3264 پیکسل می‌باشند. البته این دوربین امکانات متنوع و خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. از جمله این امکانات می‌توان به فوکوس اتوماتیک، قابلیت عکاسی HDR، ثبت محل عکس، تشخیص چهره و لبخند و لرزشگیر اشاره کرد. اما به همه این امکانات یک فلاش LED را نیز اضافه نمایید. همچنین فیلم برداری آن نیز Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه صورت می‌پذیرد. در کل عکس‌ها و فیلم‌های گرفته شده با این دوربین بسیار رضایت بخش و با کیفیت می‌باشند.
و در آخر، برای مکالمات تصویری شما یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی در جلوی دوربین تعبیه شده که بسیار کاربردی است.

• باتری
مسلما برای استفاده از این همه قابلیت احتیاج به ذخیره انرژی زیادی احساس می‌شود. انرژی مورد نیاز این گوشی توسط یک باتری لیتیوم یونی 2150 میلی آمپری تامین می‌گردد که با هر مرتبه شارژ به شما امکان بیش از 9 ساعت مکالمه ممتد و یا بیش از 30 ساعت در حالت آماده باش را می‌دهد.

• جمع بندی
LG اگر بتواند مدل Optimus 4X HD را به خوبی به کاربران معرفی نماید، به نظر می‌رسد که بتواند در گردونه رقابت با HTC One X و یا Samsung Galaxy S III قرار بگیرد. طراحی زیبا و شکیل در کنار سخت افزار بسیار قدرتمند و مقتدر و با کمک سیستم عامل کم نقص اندروید نسخه 4 مواردیست که هر کاربر منصفی را وادار می‌کند که بدون تعصب این گوشی را هم در بین بهترین گوشی‌های موجود در بازار قرار دهد. به هر حال این مدل بهترین گوشی اندرویدی کمپانی ال‌جی و نماینده این شرکت در بازار رقابتی گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شود. کیفیت مکالمه آن بسیار عالیست و با موزیک پلیر قدرتمندی که در آن وجود دارد می‌تواند همه خواسته های شما از یک گوشی را برآورده نماید. اگر به دنبال داشتن یک گوشی خاص و البته همه چیز تمام هستید، LG Optimus 4X HD را نیز در بین گزینه های خود بررسی نمایید.


طراحی زیبا 
پردازنده بسیار قوی 4 هسته ای و رم بالا
سیستم عامل به روز اندروید نسخه 4
پشتیبانی از Wi-Fi و DLNA
دوربین 8 مگاپیکسلی با کیفیت به همراه فلاش + دوربین دوم 1.3 مگاپیکسلی
صفحه نمایش بزرگ 4.7 اینچی بسیار با کیفیت
پشتیبانی از 4G و NFC
توانایی اتصال به تلویزیون توسط پورت HDMI
موزیک پلیر قدرتمند
پشتیبانی از فرمت های تصویری DivX و XviD


کیفیت متوسط مکالمات تصویری

سامسونگ Galaxy S II HD LTE دارای قطری در حدود 9.5 میلی متر است و در ضخیم‌ترین مکان قطر از یک سانتی متر تجاوز نمی‌کند. با در نظر گرفتن تجهیزات سخت افزاری قدرتمندی که درون بدنه جای گرفته، بدنه‌ی باریک Galaxy S II HD در نوع خود یک شاهکار مهندسی محسوب می‌شود. فریم دور نمایشگر کاملا از پلاستیک ساخته شده و این بدنه‌ی پلاستیکی یکی از تفاوت‌های بارز بین این گوشی و گوشی‌های هوشمند ساخت HTC و یا آیفون است. موضوعی که از نظر بسیاری یکی از نقاط ضعف جدی این مدل به شمار می‌رود. وقتی این گوشی را برای اولین بار در دست می‌گیرید، انتظار وزنی بیشتر و ساختاری فلزی و مستحکم‌تر را دارید، و ممکن است در وهله اول کمی شما را مایوس کند. اما بعد از اینکه مدتی با آن کار می‌کنید، می‌بینید که آن طور هم که قبلا به نظر می‌آمد نیست و حس خوبی با آن خواهید داشت.

به قسمت جلوی گوشی که نگاه کنیم؛ با نمایشگر 4.65 اینچی فوق‌العاده‌ی Super AMOLED مواجه می‌شویم که نسبت به مدل Galaxy S II حدود 0.35 اینچ بزرگ‌تر شده است. سطح این صفحه نمایش توسط شیشه‌ی ضد خش و بسیار مستحکم Gorilla Glass پوشیده شده است. دکمه کنترل صدا و دکمه‌ی Power هر کدام در طرفین گوشی قرار دارند. جک 3.5 میلی متری هدفون نیز در لبه‌ی بالا و پورت micro USB در لبه‌ی پایینی گوشی جایگذاری شده‌اند. بنابراین از نظر پورت‌ها و کنترل‌های فیزیکی خیلی خلوت است و حتی دکمه‌ی شاتر دوربین هم وجود ندارد. در عوض همه‌ی کنترل‌های لمسی و غیر لمسی ارگونومی بسیار خوبی دارند و عملکردشان کاملا راضی کننده است. حساسیت لمسی خود نمایشگر هم کاملا عالیست.

برای توصیف نمایشگر 4.65 اینچی Galaxy S II HD LTE از هیچ کلمه‌ای کمتر از شگفت انگیز نمی‌توانیم استفاده کنیم. رنگ مشکی کاملا عمیق است. رنگ‌ها شما را مسحور خود می‌کنند. کیفیت دید از زاویه هم بهترین است.

رزولوشن این نمایشگر 720 × 1280 پیکسل می‌باشد. در نمایشگری با چنین کیفیت؛ رزولوشن کمی بالاتر چندان نیاز نیست. کیفیت دید از زاویه‌ی آن فوق‌العاده است و با چرخاندن و نگاه کردن از زوایای تندتر هم کیفیت رنگ‌ها تغییر نمی‌کند. تنها در تماشا از زاویه های بسیار تند تغییر رنگ مشاهده می‌گردد. چه با آن به تماشای فیلم بنشینید و چه به مرورگری وب بپردازید نمایشگر 4.65 اینچی این گوشی شما را به این فکر می‌اندازد که احتمالا بهترین نمایشگر موجود بر روی تلفن‌های همراه تا به این تاریخ است. هرچند که رزولوشن آن پایین‌تر از نمایشگر Retinaی iPhone 4 است ولی با وجود بزرگ‌تر بودن، کیفیتی تقریبا برابر را ارایه می‌دهد.

اما در مورد دقت لمسی آن، به نظر ما با وجود بهبودهای رخ داده، در مقایسه با iPhone 4 هنوز در رتبه دوم قرار دارد.

در قلب Galaxy S II HD LTE پردازنده‌ی بسیار قدرتمند Snapdragon با سرعت 1.5 گیگاهرتز قرار گرفته که در نوع خود فوق‌العاده است. این پردازنده با یک گیگابایت حافظه‌ی RAM همراه شده. این حافظه‌ی RAM، بیشترین مقداری است که تا کنون بر روی یک گوشی هوشمند قرار گرفته و پردازشگر گرافیکی هم توان تولید قدرت فراوانی دارد. چنین سخت افزارهایی باعث شده که ذره‌ای مکث و تاخیر در عملکردهای گوشی دیده نشود. همچنین پردازشگر گرافیکی Adreno 220 بر روی این گوشی به عملکرد بهتر آن در انجام اعمال گرافیکی سنگین کمک شایانی نموده است.

این گوشی با حافظه‌ی داخلی 16 گیگابایت عرضه می‌شود و از کارت حافظه‌ی Micro SD تا سقف 32 گیگابایت هم پشتیبانی می‌کند.

در کنار چنان سخت افزار قدرتمندی، سیستم عامل کاملا حرفه‌ای و جذاب Android 2.3 با واسط کاربری TouchWiz 4.0 قرار دارد. پاسخگویی عمومی گوشی واقعا مثال زدنی ست. در هنگام اسکرول و کار کردن با گوشی، واقعا گویی در بین منوها، صفحات خانگی و برنامه‌ها پرواز می‌کنید! با دسترسی به فروشگاه Android Market می‌توانید به هزاران برنامه، بازی و نرم افزار نوشته شده برای آن دسترسی پیدا کنید.

آیا شما یک طبیعت گرد هستید و یا به تازگی به یک شهر بزرگ سفر کرده‌اید؟ خوب کافی است که به برنامه‌ی Maps رجوع کنید تا به وسیله‌ی آن نقشه‌ی کامل تمام کره‌ی زمین در کف دستتان باشد و موقعیت دقیق محلی که هستید را بیابید. حتی می‌توانید مقصد را هم مشخص کنید و از برنامه بخواهید که مسیر را به شما نشان دهد! شما حتی می‌توانید تصویر محل خود را به صورت واقعی و ماهواره‌ای مشاهده کنید! اما برای همه این‌ها نیاز به اتصال به اینترنت دارید.

آیا به نجوم علاقه دارید؟ با استفاده از برنامه‌ی Google Sky Map، گوشی را به هر سوی آسمان که نشانه بروید نقشه‌ی زنده‌ی آن به همراه همه‌ی اجرام و اطلاعاتشان برای شما به نمایش در خواهد آمد!

آیا به انجام بازی‌های موبایل علاقه دارید؟ پیش روی شما دریایی از انواع بازی‌هایی قرار خواهد داشت که در بین آن‌ها بازی‌های 3D و کاملا مهیج و گرافیکی هم وجود دارد.

این‌ها فقط نمونه‌ای از هزاران برنامه‌ی کاربردی و سرگرم کننده‌ی اندروید هستند و تقریبا از هر قشری، چه دانشجو، دانش آموز، مدیر یک شرکت، پزشک، مهندس، بازاریاب، ورزشکار و هرچه که باشید، برنامه‌هایی برای شما وجود دارد و Galaxy S II با سیستم عامل اندروید خود می‌تواند مورد نیاز شما باشد.

این گوشی از باتری لیتیوم یونی 1850 میلی آمپر بهره می‌برد که عملکرد مناسبی را ارائه می‌کند. در استفاده های معمولی تا دو روز می‌توانید با یک بار شارژ باتری از آن استفاده کنید.

Galaxy S II HD LTE مجهز به دوربین 8 مگاپیکسلی است. در قسمت جلو نیز یک دوربین 2 مگاپیکسلی برای مکالمه‌ی تصویری دارد. از نظر کیفیت عکس‌های گرفته شده، دوربین این گوشی یکی از بهترین دوربین‌هایی است که بر روی گوشی‌های تلفن همراه مشاهده کرده‌ایم. عکس‌های 8 مگاپیکسلی فوق‌العاده شارپ و با کیفیت هستند. یک مود عکاسی ماکرو برای فوکوس کردن و گرفتن عکس سوژه های بسیار نزدیک بر روی این دوربین وجود دارد. فلاش LED این دوربین فوق‌العاده قدرتمند است. گاهی اوقات نیز می‌بینیم که برای فوکوس خودکار بر روی سوژه های مختلف این دوربین، از فلاش برای پیدا کردن سوژه و کمک به فوکوس بهتر بهره می‌برد.

از نظر ضبط ویدیویی، فیلم‌های ضبط شده بسیار شارپ و با کیفیت هستند. حتی در فیلم برداری Full HD نیز فیلم برداری روان و بدون هرگونه مشکل انجام می‌شود. سرعت عکس برداری و فیلم برداری هم فوق‌العاده است. در واقع زمان خیلی کمی برای گرفتن یک عکس و سپس عکس بعدی، ورود و خروج به برنامه‌ی دوربین و سویچ بین مود دوربین عکاسی و دوربین فیلم برداری لازم است. همچنین یک برنامه نیز برای ویرایش عکس و فیلم بر روی آن وجود دارد.

عملکرد مرورگر اینترنت موجود بر روی این دستگاه از نظر سرعت بسیار عالیست. این مرورگر از Adobe Flash هم پشتیبانی می‌کند و محتوای آن از قبیل ویدیو و گرافیک نیز کاملا عالی اجرا می‌شود.

به عنوان یک گوشی تلفن همراه با چنین ویژگی‌ها و فن آوری های خیره کننده ای، Galaxy S II HD LTE گوشی آسانی برای جمع بندی و اظهار نظر است. به نظر ما یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی است که تا به حال دیده‌ایم و برای هر قشری می‌تواند کاملا کاربردی و کارآمد باشد.


صفحه نمایش HD Super AMOLED فوق‌العاده با کیفیت
دوربین عالی با قابلیت ضبط ویدئوهای با کیفیت بسیار بالا
یکی از سریع‌ترین گوشی‌های موجود در بازار با پردازنده و گرافیک بسیار سریع
بدنه ای بسیار سبک و باریک


بدنه پلاستیکی

از لحاظ طراحی، Galaxy S III کمی تغییر نسبت به دو برادر کوچک‌تر خود یعنی Galaxy S و Galaxy S II داشته است. لبه‌های گوشی انحنای بیشتری گرفته‌اند و گوشی دیگر آن حالت مستطیلی را ندارد. البته سامسونگ دلیل این کار را وجود صفحه نمایش بسیار عظیم 4.8 اینچی آن دانسته است. با گرد کردن گوشه‌ها، حجم کلی گوشی بسیار کمتر شده است و هنگامی که Galaxy S III را در کنار Galaxy S II قرار می‌دهید، گویی دو گوشی هم سایز را کنار هم گذاشته‌اید و این در حالی است که صفحه نمایش Galaxy S III تقریبا 0.5 اینچ بزرگ‌تر از صفحه نمایش Galaxy S II است. به علاوه این گرد بودن لبه‌های گوشی باعث می‌شود که در دست راحت‌تر جای گیرد و کار کردن با آن راحت‌تر شود.

در قسمت جلویی گوشی، صفحه نمایش بسیار بزرگ 4.8 اینچی Super AMOLED با رزلوشن 720x1280 قرار دارد که کیفیت فوق‌العاده بالایی دارد. رنگ‌های تولید شده بسیار زنده و طبیعی بوده، متون بسیار شارپ و دقیق نمایش داده می‌شوند و زاویه دید آن نیز عالیست. در بالای این صفحه به ترتیب از راست به چپ، دوربین دوم، سنسور مربوط به روشنایی صفحه و سنسور مجاورت و LED مربوط به پیغام‌ها وجود دارند. در پایین صفحه نمایش، همانند گوشی Galaxy S II کلید سخت افزاری Home به همراه دو کلید لمسی Menu و Back قرار دارد. در سمت چپ گوشی کلیدهای کم و زیاد کردن صدا و در سمت راست آن کلید پاور قرار دارد. در بالای گوشی نیز جک هدفون 3.5 میلی‌متری و در پایین آن پورت micro USB تعبیه شده‌اند. در پشت گوشی لنز دوربین 8 مگاپیکسلی قرار داشته و در دو طرف آن فلاش LED و بلندگوی اصلی آن قرار دارند. در زیر قاب پشتی گوشی، شیار میکرو سیم کارت (Micro Simcart) شیار مموری کارت MicroSD (که قابلیت پشتیبانی از کارت‌های حافظه تا ظرفیت 64 گیگابایت را دارد) و باتری بسیار قدرتمند 2100 میلی آمپری قرار دارد که طبق ادعای سامسونگ می‌تواند 10 ساعت بطور مداوم ویدئو پخش کند.

گلکسی اس3 از چیپ Exynos 4412 ، پردازنده چهار هسته‌ای قدرتمند Cortex A9 با فرکانس 1.4 گیگاهرتز و پردازشگر گرافیکی Mali-400MP به همراه یک گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد که این گوشی را به یکی از سریع‌ترین گوشی‌های موجود در بازار تبدیل کرده است.

Galaxy S III از سیستم عامل اندروید بستنی نونی نسخه 4.0.4 بهره می‌برد که به آخرین نسخه رابط کاربری TouchWiz مجهز شده است. سامسونگ در این گوشی قابلیت‌های بسیار جالب و جدیدی قرار داده است که آن را از رقبای خود مجزا کرده است. اولین قابلیت Smart Stay نام دارد که از دوربین دوم دستگاه برای ردیابی چشمان شما استفاده می‌کند و با توجه به اینکه شما به آن نگاه می‌کنید یا نه، صفحه نمایش را روشن یا خاموش نگه می‌دارد. این قابلیت به خصوص هنگامی که در حال خواندن مقاله و یا متنی هستید، کاربرد بسیاری دارد بطوریکه در حالت عادی صفحه گوشی بعد از مدت مشخصی (30 ثانیه، یک دقیقه، ...) خاموش می‌شود و شما مجبورید دوباره گوشی را روشن کنید ولی با این قابلیت، گوشی چون تشخیص می‌دهد که شما در حال تماشای صفحه نمایش هستید، آن را روشن نگه می‌دارد.

به لطف صفحه نمایش بزرگ 4.8 اینچی این گوشی، تایپ کردن با کیبورد آن به خصوص در حالت افقی، بسیار راحت است. قابلیت دوم اضافه شده نیز مربوط به برنامه مسیجینگ است. این قابلیت که Direct Call نام دارد، به شما این امکان را می‌دهد که هنگام SMS زدن، با نزدیک کردن گوشی به سمت گوش خود، با شخص مخاطب تماس بگیرید که قابلیت بسیار کاربردی است.

سومین و یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های جدید گوشی Galaxy S III، سیستم فرمانبری صوتی پیشرفته گوشی یا S Voice است که در حقیقت نسخه اندرویدی Siri می‌باشد. این برنامه را می‌توانید با دو بار فشار دادن کلید Home گوشی اجرا کنید. همانند Siri، از برنامه S Voice نیز می‌توانید برای انجام کلیه کارهای روزمره (مانند تنظیم کردن ساعت، چک کردن وضعیت آب و هوا، جستجوی مکان و غیره) استفاده کنید.

برنامه پخش موسیقی نیز نسبت به نسخه‌های قبلی تغییرات بسیار داشته است. این برنامه به لیست کاملی از اکولایزرهای مختلف مجهز شده است. علاوه بر آن شما می‌توانید در صورت تمایل به صورت دستی اکولایزر ساخته و از آن استفاده کنید. به علاوه بخش Music Square اضافه شده به برنامه به شما این امکان را می‌دهد که حالت خود (خوشحال، آرام، ...) را به گوشی گفته و گوشی طبق آن آهنگ‌های مختص آن حالت را پخش می‌کند.

از دیگر برنامه‌هایی که تغییر بسیاری داشته است، ویدئو پلیر گوشی است. تغییر اصلی که سامسونگ در این برنامه ایجاد کرده است، لیست ویدئوهای شماست که یک پیش نمایش از تمام ویدئوهای شما نشان می‌دهد و شما می‌توانید قبل از تماشای ویدئوی مورد نظر از محتوای آن مطلع شوید. به علاوه، این ویدئو پلیر تقریبا از تمام فرمت‌های ویدئویی موجود پشتیبانی می‌کند. در حقیقت فرمتی نیست که توسط این گوشی پشتیبانی نشود. به لطف صفحه نمایش Super AMOLED عظیم و پردازنده چهار هسته‌ای قدرتمند گوشی، تماشای ویدئو بر روی Galaxy S III بسیار لذت بخش است.

به جز این قابلیت‌ها، سامسونگ تغییر خاص دیگری در رابط کاربری تاچ ویز نداده است و نسبت به نسخه‌های گذشته تغییر خاص دیگری نداشته است.

لازم به ذکر است که همانند دیگر گوشی‌های مبتنی بر اندروید 4.0، گلکسی اس3 نیز از زبان فارسی بطور کامل پشتیبانی می‌کند.

گلکسی اس3 یکی از بهترین گوشی‌های موجود در بازار برای مرورگری اینترنت است. صفحات روان باز شده، حرکت دادن و زوم کردن در صفحات بدون کوچک‌ترین مشکل یا کاهش سرعتی بوده و بطور کامل از فلش پشتیبانی می‌شود.

برخلاف تصور خیلی از کاربران، دوربین این گوشی نسبت به مدل پیشین یعنی Galaxy S II، تغییرات بسیاری داشته است. همچنین تنظیمات بسیاری نیز به برنامه دوربین گوشی اضافه شده است. برای مثال دو حالت عکاسی HDR و Burst shot به حالت‌های عکاسی اضافه شده‌اند. حالت Burst shot به شما کمک می‌کند که تنها در چند ثانیه، 20 عکس با سرعت بسیار بالا به صورت پیاپی گرفته و سپس از میان این 20 عکس، بهترین تصویر را انتخاب کنید. این حالت زمانی به کار می‌آید که بخواهید از جسمی که به سرعت در حال حرکت است، عکس بگیرید. همچنین Galaxy S III قابلیت فیلم‌برداری Full HD 1080p با 30 فریم بر ثانیه را دارد. تصاویر گرفته شده با دوربین این گوشی از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند، جزئیات بسیار دقیق بوده، نویز تصاویر کم بوده و رنگ‌های تولید شده بسیار طبیعی هستند. فلاش LED این گوشی بسیار قدرتمند بوده و کمک بسیاری در کاهش نویز تصویر در فضاهای با نور کم می‌کند. فیلم‌برداری این گوشی نیز همانند عکس‌برداری آن بسیار عالیست.

در نهایت به راحتی می‌توان گفت که Galaxy S III بهترین گوشی اندرویدی (و حتی غیر اندرویدی) ساخته شده تا به این تاریخ است. بهترین و قوی‌ترین سخت افزار در این گوشی به کار گرفته شده است از صفحه نمایشی عظیم و با کیفیت فوق‌العاده بالا گرفته تا پردازنده قدرتمند چهار هسته ای. از لحاظ نرم افزاری هم این گوشی به آخرین نسخه سیستم عامل اندروید یعنی اندروید 4.0.4 به همراه رابط کاربری TouchWiz مجهز است که تغییرات بسیار زیاد و عالی نسبت به نسخه استاندارد اندروید 4.0.4 دارد. همه چیز بسیار روان بوده و کوچک‌ترین کاهش سرعتی در حین کار کردن با گوشی احساس نخواهید کرد. به علاوه، سامسونگ قابلیت‌های بسیار جالبی (مانند Smart Stay، Direct Call و S Voice) به سیستم عامل اندروید اضافه کرده است که تا به امروز بر روی هیچ گوشی اندرویدی دیگری مشاهده نکرده بودیم. در جواب سوالی که اول نقد و بررسی مطرح کردیم:
" آیا این گوشی می‌تواند جانشین شایسته‌ای برای گوشی Galaxy S II باشد؟"
پاسخ این سوال مثبت است. بله، گلکسی اس 3 یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند ساخته شده تا به این تاریخ است و جانشینی مناسب برای گوش محبوب Galaxy S II خواهد بود.


صفحه نمایش بزرگ 4.8 اینچی Super AMOLED با رزلوشن HD
بدنه سبک پلی کربناتی
سخت افزار فوق‌العاده قدرتمند
دوربین 8 مگاپیکسلی با کیفیت عالی و امکان عکس‌برداری HDR
رابط کاربری زیبا، ساده و در عین حال کاربردی
قابلیت Smart Stay برای ردیابی چشمان کاربر توسط دوربین دوم
مجهز به سیستم فرمانبری صوتی پیشرفته S Voice
درگاه HDMI
قابلیت NFC


کیفیت متوسط ساخت بدنه

طراحی و ساخت
HTC در طراحی مدل جدید خود، تا حدودی تحول ایجاد نموده. البته تحول در طراحی‌های خود. چرا که این مدل شباهت بسیاری با گوشی‌های خانواده لومیای نوکیا دارد که البته در بین گوشی‌های HTC طرحی متفاوت با مدل‌های قبلی محسوب می‌گردد. هماهنگی رنگ‌های به کار رفته در بدنه این گوشی با رنگ محیط کاربری ویندوز آن، زیبایی آن را چندین برابر نموده است. بدنه این گوشی در چهار رنگ آبی، قرمز، زرد و البته مشکی طراحی و ساخته شده که انتخاب رنگ‌ها نیز به بهترین و جذاب‌ترین شکل صورت پذیرفته است. بدنه این گوشی نیز همانند گوشی‌های سری One این کمپانی، از پلی کربنات ساخته شده است. به هر حال کمپانی HTC همواره بر روی جنس بدنه گوشی‌های خود وسواس زیادی به خرج می‌داده که در مورد این گوشی نیز همان رویه را ادامه داده است. قطر 10 میلی متری آن در برابر 7.6 میلی متر آیفون 5 یا 8.6 میلی متر گلکسی اس 3 مقداری آن‌را قطور نموده است. ولی در کل ابعاد 66×132 میلی متری و وزن 130 گرمی آن باعث می‌شود که از کار کردن با آن لذت ببرید و احساس امنیت خوبی را بابت لیز خوردن آن از دست به شما خواهد داد. در قسمت بالایی گوشی جک 3.5 میلی متری هدفون به همراه کلید پاور قرار داده شده است. در سمت چپ گوشی هیچ شیاری قرار ندارد، اما در سمت مقابل یعنی سمت راست آن، شکاف میکرو سیم کارت، کلید کنترل صدا و کلید شاتر دوربین تعبیه شده‌اند. نهایتا در قسمت پشتی گوشی نیز دوربین به همراه فلاش LED و لوگوی Beats به چشم می‌خورد.

صفحه نمایش
صفحه نمایش این گوشی یک صفحه نمایش 4.3 اینچی SuperLCD 2 می‌باشد که قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را نیز داراست. دقت این صفحه نمایش 1280×720 یا به عبارتی HD می‌باشد. تفاوت اصلی صفحه نمایش‌های SuperLCD با SuperAMOLED ها در رنگ‌های تولید شده توسط آن‌هاست. جاییکه SuperAMOLED ها رنگ‌های زنده تری را تولید می‌نمایند ولی SuperLCD ها کنتراست بالاتری دارند. در کل، یکی از مواردی که در مورد گوشی‌های رده بالای HTC برای ما عجیب به نظر می‌رسد، عدم استفاده این کمپانی از صفحه نمایش‌های SuperAMOLED می‌باشد. اما در کل باید بگوییم که از دیدن کیفیت صفحه نمایش این گوشی هیجان زده خواهید شد.

سخت افزار
پردازنده این گوشی یک پردازنده دو هسته ای با فرکانس 1.5 گیگاهرتز از نوع Krait به همراه چیپ Snapdragon S4 می‌باشد، یعنی مشابه پردازنده ای که بر روی دیگر غول‌های بازار مانند لومیا 920 و یا HTC One X و حتی Galaxy SIII مشاهده کرده بودیم. همچنین یک پردازشگر گرافیکی Adreno 225 نیز برای اجرای بی نقص پردازش‌های گرافیکی بر روی این گوشی قرار دارد. حافظه رم 1 گیگابایتی این گوشی نیز به نظر بسیار زیاد و مناسب می‌رسد. چرا که با وجود مدیریت حافظه بسیار خوب ویندوز که عملکرد فوق‌العاده ای را ارائه می‌نماید، گوشی‌های ویندوزی حتی با رم پایین‌تر نیز نسبت به گوشی‌های اندرویدی، ضعفی احساس نخواهند کرد. چیزی که در مورد گوشی‌های دارای سیستم عامل ویندوز 7 نیز مشاهده نموده بودیم. این گوشی 16 گیگابایت حافظه داخلی دارد که متاسفانه بدلیل عدم پشتیبانی آن از کارت حافظه جانبی، باید به همین مقدار حافظه قناعت نمود.

نرم افزار
عدم معرفی رسمی ویندوز 8 توسط کمپانی مایکروسافت، باعث گردیده که هنوز اطلاعات موثقی در مورد نحوه کارکرد نرم افزاری گوشی‌های ویندوزی در دست نباشد. به هر حال زمان زیادی تا تاریخ معرفی ویندوز 8 توسط مایکروسافت باقی نمانده است، و به محض معرفی آن و امکان کار کردن با آن بر روی گوشی‌های ویندوزی، عملکرد نرم افزاری آن‌را نیز بررسی خواهیم نمود.

دوربین
HTC بر روی 8X از یک دوربین 8 مگاپیکسلی همراه با سنسور BSI استفاده نموده است. ضمنا، یک فلاش LED نیز به ثبت عکس‌های با کیفیت در شرایط نوری نا مناسب کمک خواهد کرد. اما HTC در این گوشی نیز همانند گوشی‌های سری One خود یک پردازشگر قرار داده است که وظیفه انجام محاسبات مربوط به دوربین گوشی را بر عهده دارد. دیافراگم f/2.0 دوربین این گوشی به این معنی است که نور بیشتری به سنسور دوربین برخورد کرده در نتیجه نه تنها سرعت عکاسی گوشی بسیار بیشتر می‌شود بلکه عکس‌ها در فضاهای کم نور از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار خواهند بود. به طور کلی عکس‌های گرفته با گوشی 8X کیفیت بسیار بالایی دارند. جزئیات بسیار دقیق هستند، رنگ‌های تولید شده بسیار طبیعی بوده و نویز عکس‌ها کم است. همچنین وجود نور مخصوص فیلم برداری، به شما در گرفتن فیلم در شرایط نه چندان خوب نوری نیز کمک خواهد کرد. می‌توان به راحتی گفت که دوربین 8 مگا پیکسلی موجود بر روی این گوشی یکی از بهترین دوربین‌های موجود بر روی گوشی‌های هوشمند تا به این تاریخ است.
در کنار این دوربین، یک دوربین 2 مگاپیکسلی جهت انجام مکالمات تصویری نیز در قسمت جلویی این گوشی قرار گرفته است.

باتری
این گوشی انرژی لازم خود را از یک باتری 1800 میلی آمپری تامین می‌نماید. به نظر می‌رسد عملکرد باتری آن نسبت به باتری One X به علت وجود سیستم عامل ویندوز، بهتر باشد. چرا که سیستم عامل اندروید پردازنده را بیشتر درگیر می‌نماید که منجر به استفاده بیشتر آن از باتری خواهد شد. پس می‌توان این‌طور پیش بینی کرد که با استفاده معمولی از این گوشی، به راحتی می‌توانید با هر مرتبه شارژ کردن آن، بیش از یک روز از آن استفاده نمایید.

جمع بندی
بعد از تصمیم نوکیا برای استفاده از سیستم عامل ویندوز 8 بر روی گوشی‌های خود مانند لومیا 820 و لومیا 920، همینک HTC نیز با معرفی 8X و 8S به بازار، دو مدعی جدید را برای گوشی‌های ویندوزی ارائه نمود تا کار را برای نوکیا که ویندوز 8 را راه احیای خود میدانست سخت‌تر نماید. HTC Windows Phone 8X گوشی بسیار قدرتمندیست که با طراحی زیبا و رنگ‌های جذاب خود و جنس پلی کربناتی بدنه که طبق رسم HTC از بهترین مواد تشکیل شده است، با معرفی توسط این کمپانی، توجه بسیاری را به سوی خود جلب نمود. مشخصات سخت افزاری مناسب در کنار سیستم عامل ویندوز 8، این گوشی را به یک گوشی مناسب برای طرفداران گوشی‌های ویندوزی تبدیل نموده است.


سیستم عامل ویندوز 8
سخت افزار مناسب
دوربین بسیار با کیفیت 8 مگاپیکسلی به همراه دوربین مکالمه تصویری
طراحی و رنگ‌های زیبا
صفحه نمایش 4.3 اینچی


عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی

گوشی‌های کمپانی تایوانی HTC همیشه به کیفیت ساخت بالا معروف بوده‌اند و گوشی One X نیز از این قاعده مستثنی نیست. این گوشی همانند اکثر گوشی‌های رده بالای این کمپانی، دارای بدنه یک پارچه پلی کربناتی است که کیفیت فوق‌العاده بالایی داشته و به کاهش وزن کلی دستگاه کمک فراوانی کرده است. با اینکه One X از صفحه نمایش غول آسای 4.7 اینچی استفاده می‌برد، تنها 130 گرم وزن دارد.

در جلوی این گوشی، صفحه نمایش بسیار بزرگ 4.7 اینچی Super LCD2 با رزلوشن 720x1280 و روکش ضد خش Gorilla Glass قرار دارد که کیفیت بی‌نظیری را ارائه می‌دهد. تراکم پیکسلی بسیار بالای این صفحه نمایش، جزئیات را بسیار شارپ و دقیق نشان می‌دهد بطوریکه حتی اگر از نزدیک به صفحه آن نگاه کنید، هیچ‌گونه شکستگی در متون نخواهید دید. زاویه دید صفحه One X نیز بسیار بالاست بطوریکه می‌توان گفت حتی از زاویه دید 180 درجه‌ای، هیچ‌گونه کاهش کیفیتی را مشاهده نخواهیم کرد. در زیر صفحه نمایش، سه کلید لمس خازنی کنترلی گوشی‌های اندرویدی قرار دارد.

در سمت چپ گوشی پورت micro USB، در بالای آن کلید پاور به همراه جک هدفون 3.5 میلی‌متری و شیار میکرو سیم کارت و در سمت راست آن کلیدهای کم و زیاد صدا قرار دارند. HTC One X شیار مموری کارت ندارد ولی حافظه داخلی 32 گیگابایتی آن، این کاستی را جبران کرده است.

در قلب این گوشی چیپ NVIDIA Tegra 3 قرار دارد که به کمک پردازنده چهار هسته ای 1.5 گیگا هرتزی و یک گیگابایت حافظه RAM، قدرت پردازشی بی نظیر گوشی را تضمین می‌کند.

از لحاظ نرم افزاری، HTC One X به طور پیش فرض از اندروید 4.0 یا ساندویچ بستنی استفاده می‌کند. این سیستم عامل به خودی خود، پیشرفت‌های چشمگیری نسبت به نسخه‌های پیشین داشته است و HTC با قرار دادن جدیدترین رابط کاربری خود با نام Sense 4.0 این بهبودها را دو چندان کرده است. Sense 4.0 نسبت به نسخه های پیشین بسیار ساده تر ولی در عین حال کاربردی‌تر شده است. به لطف پردازنده چهار هسته ای 1.5 گیگا هرتزی One X، محیط رابط کاربری بی نهایت روان است و کوچک‌ترین کاهش سرعتی در حین کار کردن با گوشی احساس نخواهید کرد.

One X همانند گوشی‌های Sensation XE و Sensation XL، از سیستم صوتی Beats Audio بهره می‌برد ولی بر خلاف گوشی‌های قبلی، شما می‌توانید در One X در تمام برنامه‌ها و بازی‌ها از این امکان بهره ببرید. این در حالیست که Beats Audio در مدل‌های قبلی به موزیک پلیر استاندارد گوشی محدود بود!

یکی از لوازم جانبی که می‌توانید برای این گوشی تهیه کنید، MediaLink نام دارد. این وسیله توسط درگاه HDMI به تلویزیون شما متصل شده و به شما این امکان را می‌دهد که هر آنچه که بر روی گوشی خود می‌بینید، به صورت بی سیم بر روی تلویزیون نیز مشاهده کنید. در حقیقت این کار مشابه قابلیت AirPlay موجود بر روی تبلت iPad 2 است.

HTC در سری گوشی‌های One خود، یک پردازشگر به نام ImageChip قرار داده است که وظیفه انجام محاسبات مربوط به دوربین گوشی را بر عهده دارد. دیافراگم f/2.0 دوربین این گوشی به این معنی است که نور بیشتری به سنسور دوربین برخورد کرده در نتیجه نه تنها سرعت عکاسی گوشی بسیار بیشتر می‌شود بلکه عکس‌ها در فضاهای کم نور از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار خواهند بود. به طور کلی عکس‌های گرفته با گوشی One X کیفیت بسیار بالایی دارند. جزئیات بسیار دقیق هستند، رنگ‌های تولید شده بسیار طبیعی بوده و نویز عکس‌ها کم است. می‌توان به راحتی گفت که دوربین 8 مگا پیکسلی موجود بر روی HTC One X یکی از بهترین دوربین‌های موجود بر روی گوشی‌های هوشمند تا به این تاریخ است.

همچنین دوربین این گوشی توانایی فیلم‌برداری Full HD 1080p را دارد. از قابلیت‌های جدیدی که HTC به دوربین One X اضافه کرده است این است که شما می‌توانید در حین فیلم‌برداری عکس‌برداری کرده و یا حتی از فیلم‌های گرفته شده عکس‌برداری کنید.

اگر جزو کسانی هستید که با گوشی خود زیاد ویدئو نگاه می‌کنید، HTC One X یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شماست. صفحه نمایش 4.7 اینچی با کیفیت فوق‌العاده، پردازنده چهار هسته ای قدرتمند و ویدئو پلیر قوی با پشتیبانی از اکثر فرمت های تصویری، بهترین تجربه تماشای ویدئو بر روی گوشی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

در نهایت می‌توان گفت که HTC One X یکی از بهترین گوشی‌های موجود در دنیاست. چه اندرویدی و چه غیر اندرویدی. کیفیت ساخت بالای همیشگی HTC، آمیخته شده با سخت افزار فوق پیشرفته و نرم افزار بهبود یافته که نتیجه حاصله یک گوشی تقریبا بی نقص است. اگر به دنبال بهترین تجربه کاری با سیستم عامل اندروید هستید، HTC One X یکی از بهترین انتخاب‌های شماست.


کیفیت ساخت عالی
صفحه نمایش 4.7 اینچی با کیفیت فوق العاده
دوربین 8 مگاپیکسلی بی نظیر با پردازشگر مجزا
اندروید 4.0 بهبود یافته با رابط کاربری Sense 4.0
سخت افزار بسیار قدرتمند شامل پردازنده چهار هسته ای
قابلیت DLNA
خروجی MHL TV-Out
پشتیبانی از فرمت های تصویری DivX و XviD
بهره گیری از تکنولوژی Beats Audio


عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبه
باتری غیر قابل تعویض

سخت‌افزار
اگر بخواهیم از نظر طراحی صنعتی بررسی کنیم، تمام تغییرات ظاهری iPad 2 در باریک‌تر شدن آن رخ داده است و البته می‌توان گفت زیباتر و جذاب‌تر است. اگر شما صاحب مدل پیشین باشید، به خوبی می‌دانید که iPad چه طراحی دقیق و خوبی دارد. ولی اگر iPad 2 را در دست بگیرید می‌بینید که چقدر باریک و حتی به طور غیر قابل باوری لاغر است! قطر آن در ضخیم‌ترین مکان تنها 0.86 سانتی متر است و این را مقایسه کنید با iPad که در ضخیم‌ترین مکان حدود 1.27 سانتی متر قطر داشت. همچنین این دستگاه از مدل پیشین کوتاه‌تر هم می‌باشد و طول آن به 9.5 اینچ یا 24.13 سانتی متر می‌رسد. ولی از عرض آن هم کم شده است، 7.3 اینچ (18.54 سانتی متر) در برابر 7.47 اینچ یا 18.97 سانتی متر.همانطور که آقای Steve Jobs در روز معرفی این دستگاه عنوان کرد، iPad 2 حتی از گوشی iPhone 4 هم باریک‌تر می‌باشد و این وقتی که تصور کنیم چه سخت‌افزارهایی درون iPad 2 وجود دارد شگفت انگیز است. وزن iPad2 در حدود 603.27 گرم البته مدل Wi-Fi آن است و در مدل 3G نیز حدود 607.81 گرم تا 612.34 گرم می‌باشد که فقط کمی از iPad با وزن 680.38 گرم سبک‌تر است. 

همانند مدل قبلی قسمت جلوی دستگاه تماما توسط نمایشگر در بر گرفته شده است. قسمت خیلی کمی توسط قاب اشغال شده (قاب هم نسبت به مدل قبلی باریک‌تر شده است) و یک دکمه ی Home هم مثل همیشه در قسمت پایین قرار می‌گیرد. این بار درست در قسمت مخالف دکمه ی Home و در بالای نمایشگر دوربین دوم قرار گرفته و این کاملا جدید است. iPad اولیه فاقد این دوربین دوم بود. در قسمت پشت دستگاه هم همان سطح آلومینیومی‌بسیار صیقلی و خوش ساخت آشنا دیده می‌شود که البته می‌توان گفت در این مدل کمی صیقلی‌تر و جالب‌تر هم ساخته شده. در پایین و سمت چپ آن هم می‌توان گرید اسپیکر را مشاهده کرد. لنز دوربین در قسمت بالا و سمت چپ قرار دارد و بسته به این که شما چه مدلی را انتخاب می‌کنید، مدل 3G دارای آنتن در طول بالای قسمت پشتی دارد. دکمه‌های Volume یا تنظیم صدا و سویچ Mute/Rotate یا قطع صدا/چرخاندن تصویر در قسمت سمت چپ و رو به عقب دستگاه قرار گرفته اند. این در حالی است که در نسخه ی 3G در قسمت سمت راست می‌توان شیار Micro SIM را مشاهده کرد. یک 30-pin connector استاندارد هم در طول لبه ی پایینی قرار گرفته است. در حالی که در لبه ی بالایی و متمایل به چپ دکمه ی Power/Sleep و متمایل به راست جک هدفون 3.5 میلی متری دیده می‌شود. همه ی این‌ها خیلی هوشمندانه در کنار یکدیگر و در بدنه‌ای باریک جای گرفته اند. 

این دستگاه در دو رنگ با قاب‌های مشکی و سفید ساخته شده است و در دو رنگ موجود می‌باشد. به طور کلی هم می‌توان گفت که پکیج و دستگاه خوش ساخت و زیبایی است. عکس‌ها به خوبی نمی‌توانند معرف خوش ساختی iPad 2 باشند چرا که در دست واقعا عالی احساس می‌شود. نه تنها ساختار آن احساس کیفیت بالا، استحکام و خوش دست بودن را به شما القاء می‌کند؛ بلکه باریکی آن هم باعث می‌شود خیلی راحت آن را در دست بگیرید. 

درون/ نمایشگر/ صدا
احتمالا درباره ی سخت‌افزارهای داخلی iPad 2 چیزهای خیلی زیادی شنیده‌اید. برای کاربران عادی، فقط مسئله این است که پردازنده ی A4 با یک پردازنده ی دو هسته‌ای 1GHz به نام A5 عوض شده است. طبق Geekbench یک حافظه ی رم 512 مگابایتی درون آن وجود دارد که دستگاه را به استانداردهای iPhone 4 نزدیک می‌کند. البته این برای دستگاهی در این کلاس چندان جالب نیست و خیلی دوست داشتیم شاهد حافظه ی رم 1 گیگابایت در آن بودیم. نمایشگر دقیقا شبیه به نمایشگر مدل پیشین می‌باشد و با همان پنل 9.7 اینچی IPS با رزولوشن 1024X768 پیکسل مواجه هستیم. همچنان نمایشگر دوست داشتنی است ولی انتظار افزایش رزولوشن را هم داشتیم، البته نه به اندازه ی نمایشگر Retina در iPhone 4 که در آن صورت باید رزولوشن دو برابر را شاهد می‌بودیم. البته به هیچ عنوان شکایتی از کیفیت نمایشگر و به خصوص بالانس رنگ‌ها یا عمق رنگ مشکی نداریم و فقط دوست داشتیم‌تراکم پیکسل بالاتری را شاهد بودیم. 

از نظر ارتباطات رادیویی شما می‌توانید نسخه ی WiFi (802.11a/b/g/n) یا Verizon 3G و یا جایگزین AT&T / GSM را انتخاب کنید. Bluetooth 2.1+EDR بر روی همه ی آن‌ها وجود دارد. در نسخه ی 3G چیپ AGPS هم وجود دارد. ولی همه ی مدل‌ها مجهز به سنسور سنجش نورمحیطی، یک شتاب سنج و دستگاهی جدید به نام ژیروسکوپ سه محوره هستند. همانطور که گفتیم اپل این بار تصمیم گرفته تا تک اسپیکر این دستگاه را در قسمت پشتی قرار دهد. صدای خروجی آن به نظر شفاف‌تر و نه بلندتر می‌باشد. از نظر مکان قرارگیری نیز نمی‌توان گفت که این مکان جدید بهبود خیلی بارزی به حساب می‌آید. برای گوش کردن جدی به موسیقی و تماشای فیلم هم بهتر است از هدفون مناسب استفاده کنید. هنوز هم از نظر ویژگی‌ها و مشخصات iPad 2 کمی تکراری است و ویژگی خیلی انقلابی در آن دیده نمی‌شود. از نظر عملکرد در Geekbench اعدادی را به دست آوردیم که هرچه بیشتر باشد بهتر است. برای Apple iPhone 4 این عدد 375، برای Apple iPad این عدد 442 و برای Apple iPad 2 این عدد 721 می‌باشد. همانطور که گفتیم iPad 2 از پردازنده ی دو هسته‌ای 1GHz بهره می‌برد که طبق Geekbench حدود 800MHz می‌باشد. نخستین بار که دستگاه را در دست گرفتیم و با آن کار کردیم متوجه عملکرد بسیار سریع‌تر آن نسبت به iPad اولیه شدیم. عملکرد پردازنده و گرافیک این تبلت به نظر ما شگفت آور بود. تقریبا هر چیزی را که برای اجرا به آن می‌دهیم اجرا می‌کند، فرقی ندارد که بازی باشد، برنامه‌های گرافیکی، مرورگری اینترنت و یا کار با اسناد. حتی با برنامه‌هایی که کار زیادی را از پردازنده طلب می‌کنند مانند GarageBand خیلی به ندرت مشاهده کردیم که پردازنده با آن دچار مشکل شود. 

عمر باتری
اصلا تعجب آور نیست که اپل باز هم از باتری iPad 2 تعریف بسیاری کرده است. هرچند که در این دستگاه تغییراتی را شاهد هستیم ولی کمپانی قول داده است که میزان شارژدهی باتری آن هم اندازه ی مدل پیشین است. در تست‌هایی هم که انجام دادیم این موضوع 100% صادق بود. در نخستین روزهایی که به طور معمول از دستگاه استفاده کردیم اصلا نیازی به شارژ مجدد نیافت. در حقیقت در طی استفاده‌ی سنگین با 3G و WiFi روشن، تست نرم‌افزار، مرورگری اینترنت، خواندن خبر، ایمیلینگ، عکاسی و فیلم‌برداری و گوش کردن به موسیقی، در حدود پنج روز نیازی به اتصال آن به پریز برق نیافتیم. در تست‌های استاندارد ویدیو که انجام دادیم به طوری که ویدیو MPEG 4 بر روی حالت Loop قرار داشت، WiFi روشن بود و روشنایی نمایشگر هم بر روی 65% بود؛ iPad 2 به طور شگفت انگیزی توانایی پخش مداوم ویدیو تا 10 ساعت و 26 دقیقه را داشت. این حتی از ادعایی که خود Apple کرده بود هم بیشتر است. بنابراین برای مقایسه در همین نوع تست انجام شده می‌توان گفت که باتری iPad 2 توانایی شارژدهی به مدت 10:26 ساعت، iPad توانایی شارژدهی 9:33 ساعت، Motorola Xoom توانایی شارژدهی به مدت 8:20 ساعت، Dell Streak 7 به مدت 3:26 ساعت، Archos 101 توانایی شارژدهی به مدت 7:20 ساعت و Samsung Galaxy Tab توانایی شارژدهی 6:09 ساعت را دارد. 

دوربین‌ها
بگذارید همین اول تکلیف خود را مشخص کنیم. دوربین‌های iPad 2 واقعا بد هستند. البته غیر قابل استفاده نیستند ولی مشخص است که سنسورهای استفاده شده در آن‌ها به هیچ عنوان از بهترین‌ها نمی‌باشند. اگر شما مالک یک iPod Touch نسل چهارم با دوربین باشید می‌توانید نتایج مشابه را انتظار داشته باشید. در حقیقت تصور ما این است که دوربین‌های موجود بر روی iPad 2 همان دوربین‌های iPod Touch هستند. یک لنز HD در قسمت پشت قرار دارد (بدین معنی که احتمالا با یک دوربین تک مگاپیکسلی مواجه هستیم)، در قسمت جلو نیز یک دوربین با رزولوشن کمتر VGA داریم. هیچ کدام از این‌ها قادر به تولید عکس‌های راضی کننده برای ما نبودند. به طور مشخص و مثلا وقتی با دوربین تبلت Motorola Xoom مقایسه می‌کنیم، دوربین پشتی واقعا درجه ی 2 به حساب می‌آید. برای مکالمه ی تصویری این دوربین‌ها کارآمد هستند ولی انتظار یک دوربین 5 مگاپیکسلی را بر روی این تبلت داشتیم. به هر صورت وجود همین دوربین‌ها هم غنیمت است. مدل پیشین که اصلا دوربین دوم برای مکالمه ی تصویری نداشت و این یک نقطه ی ضعف جدی تلقی می‌شد. 

نرم‌افزار
خوب در واقع بر روی iPad 2 باید شاهد یک سیستم‌عامل جدید باشیم. بر روی این تبلت سیستم‌عامل iOS 4.3 نصب شده است که یک آپدیت خیلی جزئی به حساب می‌آید و چیزهای خیلی زیادی در آن نسبت به مدل قبلی تغییر نکرده است. ولی به طور مشخص اپل عملکرد مرورگری را بهبود بخشیده است، ساپورت AirPlay بهتری را ارایه می‌دهد، آپشنی را برای تبدیل سویچ Mute به وظایف Rotation Lock طراحی کرده است. در ضمن این بار همراه با iPad شاهد دو نرم‌افزار جدید GarageBand و iMovieهستیم. 

مرورگر
اپل ادعا می‌کند که با معرفی موتور Nitro JavaScript به نرم‌افزار Mobile Safari عملکرد و سرعت مرورگری در سیستم‌عامل جدید را تا حد زیادی بهبود بخشیده است. در تست‌هایی که انجام دادیم به عدد Sunspider حدود 2173.1ms رسیدیم. در مقایسه با لپ‌تاپ‌ها عدد زیادی به حساب نمی‌آید ولی وقتی آن را با iPhone و iPad اولیه مقایسه می‌کنیم می‌بینیم که تا حد نسبتا خوبی بهتر است. در تست‌های عمومی که انجام دادیم متوجه شدیم که مرورگر به وضوح سریع‌تر و پاسخگو‌تر از مرورگر iPad است و این بسیار خوب می‌باشد چرا که البته هنوز هم نمی‌توان مرورگری با سرعت لپ‌تاپ‌ها را بدست آورد. در iPad 2 سعی شده است که این ویژگی تا حد ممکن به لپ‌تاپ‌ها هم نزدیک شود و مشخص است که اپل تلاش زیادی را نیز در این راه انجام داده است. ما همچنان از نبودن Adobe Flash ناراحت هستیم. هرچند که اکنون بسیاری از وب‌سایت‌ها در حال پیاده کردن فرمت HTML5 برای ویدیوهای آنلاین و ویژگی‌های اینتراکتیو یا تعاملی خود هستند. با این حال هنوز هم با iPad 2 مانند iPad نمی‌توانیم بسیاری از محتوای وب را به دلیل پشتیبانی نکردن از Adobe Flash Player شاهد باشیم. در کل دوست داشتیم این مسئله هم مانند یک آپشن قابل انتخاب و روشن و خاموش کردن بود. 

FaceTime/Photo Booth
همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، تجربه‌ی Face Time بر روی iPad تفاوت چندانی با تجربه‌ی آن بر روی iPhone یا رایانه‌ی OS X ندارد. هرچند که Layout متفاوت است، ولی به طور پایه همان نتایج را بدست می‌آورید. همانند گوشی؛ اگر از Wi-Fi استفاده نکنید امکان استفاده از نرم‌افزار هم وجود ندارد. ولی از آن جایی که شما در حال کار با یک تبلت هستید و نه یک گوشی این معنای بیشتری پیدا می‌کند. نتایج با مکالمه‌ی ویدیویی قانع کننده بود ولی شگفت‌انگیز نیست. همچنان در این جا هم دوربین‌ها عملکرد ضعیف خود را به خوبی به نمایش می‌گذارند. در عوض Photo Booth در iPad 2 به یک نرم‌افزار خیلی جدی تبدیل شده است در حالی که پیش از این این طور نبود. البته گویی پردازنده‌ی A5 در پیش نمایش همزمان نه عدد ویدیو مجزا که نشان می‌دهد که چه جلوه‌هایی را می‌توانید بوسیله‌ی این برنامه اعمال کنید کمی دچار مشکل و Lag یا عدم توانایی در نمایش روان می‌شود. 

GarageBand
با پیش زمینه‌ای که در زمینه‌ی ساخت موسیقی داشتم، نگاهم به GarageBand کمی بدبینانه بود ولی پس از دقایقی نظر من عوض شد. این برنامه‌ی 4.99 دلاری هشت Track آدیو ضبط شده یا ابزارهای نرم‌افزاری را ارایه می‌کند. بعلاوه شما قادر به میکس کردن Level‌ها، افزودن افکت و جلوه و حتی اعمال amps و Stompboxes به Track موسیقی خود می‌باشید. بعلاوه این نرم‌افزار دارای یک Library از Loop‌های از پیش تنظیم شده در کنار آپشن‌هایی برای سمپل آدیو و یا حتی اینکه شما ابزار موسیقی مجازی خود را بسازید هم می‌باشد. از دیدن Lay Out جدید برنامه بسیار خوشحال شدیم. به نظر نمی‌آید که فقط یک نسخه‌ی ضعیف شده از برنامه‌ی موجود بر روی کامپیوتر باشد بلکه کاملا یک نوآوری است. ساختن Track و ضبط قسمت‌هایی برای یک آهنگ هیچ‌گاه این طور آسان نبوده است. در ضمن در کنار قابلیت انتخاب ابزارهای استاندارد مانند Pianos, Keyboards, Drum kits یک ویژگی جدید به نام Smart Instruments هم اضافه شده است. به هر صورت بیشتر درباره‌ی این برنامه توضیح نمی‌دهیم و به سراغ iMovie می‌رویم.

iMovie
iMovie برای iPad یک تجربه‌ی انقلابی آن طور که GarageBand بود، نیست. ولی برنامه امکانات خیلی زیادی را برای ویرایش ویدیو در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اکنون در iMovie می‌توانید فیلم‌هایی که خود توسط iPad گرفته‌اید و یا آن‌هایی را که بر روی حافظه‌ی دستگاه ذخیره هستند را ویرایش کنید. همانند دیگر نسخه‌های این برنامه، یک سری Template‌ها و جلوه‌های از پیش تهیه شده وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را به ویدیو اعمال کنید. ویرایش فیلم با یک تبلت هم می‌تواند تجربه‌ی جدیدی باشد چرا که کلا این کار را می‌بایست با لمس کردن و جسچرهای مختلف انجام دهید. به جز این‌ها ابزارهای خامی هم که وجود دارند برای ویرایش‌های عادی و برای مثال انواع ویرایش ویدیوی یک جشن تولد فراتر از حد نیاز هستند. البته آرزو داشتیم که می‌توانستیم در قسمت آدیو آن هم شاهد آپشن‌های بهتری باشیم ولی در کل با وجود محدودیت‌هایی که دارد ویرایش ویدیو با آن بسیار لذت بخش است. ویدیو ویرایش شده را می‌توانید به طور مستقیم و خیلی سریع بر روی شبکه‌هایی چون YouTube, Vimeo, CNN's iReport, Facebook آپلود کنید. نسخه‌ی iMovie که با آن کار می‌کردیم درست مانند Garage Band دارای Bug‌هایی هم بود و گاهی اوقات در حین کار کردن با Crash‌هایی هم مواجه می‌شدیم و بعضا مجبور بودیم تا ویرایش را دوباره از اول شروع کنیم. به هر صورت به محض زیاد شدن Bug Report‌ها اپل سعی خواهد کرد که این موضوع را نیز بهبود ببخشد. 

Air Play/ HDMI adapter/ Smart Cover
اکنون Air Play با برنامه‌های بیشتر گسترش یافته است. بدین معنی که می‌توان دستگاه را به API متصل کرد تا هر جا که Apple TV باشد ویدیو را بر روی نمایشگر نشان داد. در ضمن اگر واقعا در این راه جدی هستید می‌بایست کابل جدید HDMI اپل که در آمریکا قیمتی در حدود 39 دلار دارد را تهیه کنید. این به شما اجازه می‌دهد تا دستگاه را مستقیما به HDTV متصل نمایید، در واقع کار چندان خلاقانه‌ای هم نمی‌باشد. فرض کنید که می‌خواهید ویدیو بر روی تبلت خود را بر روی HDTV به نمایش در بیاورید. یا باید کابل بلند HDMI را انتخاب کنید و در حالی که خود بر روی کاناپه با تبلت در دست نشسته‌اید و کابل تمام عرض اتاق را طی کرده است تا به تلوزیون برسد این کار را انجام بدهید و یا اینکه تبلت را در کنار تلوزیون رها کنید بدون اینکه دیگر هیچ کنترلی بر روی ویدیوها داشته باشید. 

کاور (Smart Cover)
یک ابزار بسیار جالب که در واقع یکی از تجهیزات این تبلت به حساب می‌آید همان Smart Cover است. این در حقیقت یک کاور محافظ نمایشگر است که بوسیله‌ی آهنرباهای کوچکی در کناره‌ها می‌توان آن را به iPad 2 چسباند. طراحی آن بسیار خلاقانه و مفید بوده است و گویی خود کاور می‌داند که دقیقا کجا باید قرار بگیرد. جالب‌تر اینکه وقتی کاور را می‌گذارید دستگاه به حالت Sleep می‌رود و وقتی بر می‌دارید به حالت Wake Up در می‌آید. در ضمن می‌تواند به جهات مختلفی خم شود تا بتوان از آن به عنوان پایه در جهات مختلف استفاده کرد. در ضمن بافت آن‌ها نوعی Micro Fiber است که باعث می‌شود سطح نمایشگر همواره تمیز بماند. در کل به نظر ما Smart Cover واقعا اختراع جالبی است. هرچند که فقط قسمت نمایشگر را محافظت می‌کند و آرزو داشتیم چیزی هم برای قسمت پشت دستگاه وجود داشت. 

جمع‌بندی
برای جمع‌بندی این طور می‌گوییم که Apple iPad 2 نه تنها بهترین تبلت در بازار است، بلکه به نظر ما تنها تبلت موجود در بازار می‌باشد! هرچند که خیلی دوست داشتیم بگوییم Motorola Xoom موقعیت iPad را در بازار به خطر می‌اندازد، ولی واقعا این کار از توانایی آن خارج است. آیا iPad 2 یک محصول کامل است؟ البته که نه. دوربین‌ها واقعا عملکرد بدی دارند. نمایشگر هرچند که کیفیت خیلی بالایی را ارایه می‌کند ولی واقعا همان نمایشگر سال پیش است و سیستم‌عامل هم دارای مواردی مانند Pop-Up‌های آزار دهنده می‌باشد. برای کسانی که مدل پیشین را دارا می‌باشند به نظر نمی‌رسد که اپل خواسته باشد تا با iPad 2 آن‌ها را ناامید کند. بنابراین چندان نیازی نیست که اگر مدل قبلی را دارید به این یکی آپگرید شوید مگر اینکه واقعا به دوربین‌ها احتیاج داشته باشید. حتی اگر می‌خواهید iPad 2 را بهتر درک کنید می‌توانید نقد و بررسی سال گذشته‌ی iPad را در دیجی کالا مطالعه نمایید. در هر صورت این بار هم Apple گل کاشت!


طراحی فوق العاده باریک
عملکرد بسیار سریع
وجود دو دوربین


کیفیت نسبتا ضعیف دوربین ها
رزولوشن نمایشگر می توانست بیشتر باشد
مواردی اذیت کننده در سیستم عامل دیده می شود